Halaman

Rezeki Sayur Nangka Masak Lemak & Udang Bakar

Asha Lya | Januari 19, 2017 | 3Komen | >
Assalamualaikum



Hii lama tak bersiaran kesibukan dengan dunia jahitan, tenggelam timbul jak di blog. Nak bw ke blog sahabat pun tak menyempat lagi.
Alhamdulillah rezki pemberian dari jiran tetangga, suda lama tak makan sayur nangka masak lemak ni. Nyum nyum sedapnya di tambah lagi dengan udang bakar perhhh sedapnya. Mudahan murah rezki si pemberi amin.





P/s : Tengah menghitung hari huhu, cepatla wahai masa berlalu.




Wassalam

Terima Kasih

" GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017"

Asha Lya | Januari 19, 2017 | 0Komen | >
Assalamualaikum..



Sempena awal tahun 2017 saya bersama beberapa rakan ingin berkongsi sedikit keseronokan dan kegembiraan bersama-sama dengan pembaca blog ini. Selain itu giveaway ini juga untuk memperkenalkan produk Chia Seed  SlimmTreats selaku penaja utama giveaway ini. Dengan ini dijemput untuk pembaca semua turut sama memeriahkan GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017 yang  menawarkan beberapa hadiah menarik untuk pembaca semua.






Senarai Hadiah 

Wang Tunai RM50 x 5 pemenang

Wang Tunai RM20 x 1 pemenang

Wang Tunai Rm10 x 2 pemenang


1 Pek Slimmtreats Chia Seeds Bernilai RM20  X 10 pemenang.


Syarat-syarat penyertaan:

1-Mestilah warna negara Malaysia yang mempunyai blog .

2-Buat satu entry dengan  Tajuk Giveaway " GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017" ..

3- Like dan Follow penaja di bawah :- (ikut je la apa yang korang ada..fb, Ig, blog dsb)

Slimmtreats:
http://www.slimmtreats.com
http://www.facebook.com/slimmtreats (like page -optional)

Nora Misnan:
http://Kongsibersamanora.blogspot.com
Http://www.facebook.com/kongsibersamanora
(follow blog +like page)

Jamil Hashim:
http://belogsjm.blogspot.my  (Follow blog & G+)

Nadiah Hanum:
http://nadiah245.blogspot.com
Instagram.com/nadiah_ciknad/ (Follow blog & IG)

Aida Hanafiah: 
http://www.adianiez.com (follow blog )


**Doakan semoga semua penaja dilimpahkan rezeki dan terus berjaya.

4- Copy & paste code  ke html post blog

Jangan lupa share entry give away korang di facebook (jika ada).Tarikh tutup penyertaan adalah pada 6-2-2017 jam  12 malam..Pemenang akan di pilih melalui random dan hanya bagi yang memenuhi syarat-syarat penyertaan,.

Semoga Berjaya semua..


sekian..

Terima Kasih

Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

Asha Lya | Januari 16, 2017 | 2Komen | >
Assalamualaikum



Jualam murah Nile.com kini kembali lagi. Pelbagai jenis barangan menarik yang di tawarkan dengan harga murah sempen perayaan GONG XI FA CAI. 
Sempena menyambut tahun ayam jantan ni 2017 nile.com menawarkan # Chinese New Year Free Delivery 2017 Date:26.12.2016 - 10.02.2017 Time:  00:00:00-23:59:59 
dengan pembeluan minimum RM48 untuk seluruh semenanjung.








Lya memang selalu membeli barangan dekat sini, memang puas hati penhantaran pun cepat. Antara barangan yang pernah Lya beli seperti power bank, handbag, jubah, bag untuk suami pun pernah Lya beli kat sini, memang sangat puas hati harga pun murah mampu milik. Kali ni antara item yang menjadi pilihan Lya sempena "Chinese New Year Megasales Items"








Product: Handbag
CNY2017 Sales price: RM17.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 260 units only







Product: Haniya BlouseCNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 150 units only







Product: Woman bag
CNY2017 Sales price: RM29.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 450 units only







Product: Traveler Backpack
CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 17/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 190 units only









Product: Men Jeans
CNY2017 Sales price: RM16.90
Date: 16/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 240 units only



Jom ramai-ramai serbu


Happy Chinese New Year & Gong Xi Fa Cai


Terima Kasih

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign