Halaman

Homemade KimchibyKakLo

Asha Lya | Februari 21, 2017 | 4Komen | >
Assalamualaikum



Buat pertama kalinya tekak saya dapat terima kimchi. Kalau sebelum ni memang tak suka makan, sebab baunya tu tak tahan. Tapi berlainan dengan kimchi kaklo yang saya beli ni memang menepati citarasa. Paling saya suka perisa sweet & spicy, memang sedap. Bagi tekak saya la, tekak orang lain tak tahu la pulak. 
Lagipun produk ni di jamin halal, perkhidmatannya pun baik dan cepat.






Dua perisa saya beli sweet & spicy dan mild. Ada lagi satu perisa hot & spicy, yang tu memang saya tak tahan makan pedas yang amat. Harga sepeket Rm8, yang dalam botol Rm16.







Saya makan bersama bubur ayam, kadang tu saya makan denfan nasi dengan ayam goreng.







Kalau ada yang herminat bolehla follow ig kimchibyKaklo


Saya tak pandai nak tulis review pangjang lebar hihi, senang2 pi la jengguk.



Wassalam

Terima Kasih

NOVEL KOMBO MAC 2017

Asha Lya | Februari 20, 2017 | 2Komen | >
Assalamualaikum







KOMBO MAC 2017
1.THE EX
SEMENANJUNG : RM22
SABAH&SARAWAK : RM25
2.MAHKAMAH HATI
SEMENANJUNG : RM23
SABAH&SARAWAK : RM6
*HARGA KOMBO SEMENANJUNG (2 BUAH NOVEL MAC 2017) = RM 35
*HARGA KOMBO SABAH SARAWAK (2 BUAH NOVEL MAC 2017) = RM41
Hai, pembaca KN yang setia. Bulan Mac ini, istimewa kami bawakan anda novel-novel yang penuh dengan kisah-kisah cinta yang pasti akan memberi kepuasan kepada anda tatkala membaca novel ini. Rugi jika tidak memiliki kombo ini kerana harga yang lebih jimat menanti anda.
Berita gembira buat semua peminat penulis Rin Ahmad, beliau telah muncul dengan karya bertajuk “The Ex”. Kami pasti semua peminat Rin Ahmad tidak akan kecewa dengan karya beliau. Seorang lagi penulis baharu yang mampu membuka mata anda dengan karya “Mahkamah Hati” iaitu Umie Liza.
Percayalah, kombinasi bulan Mac ini tidak akan mengecewakan semua peminat KN. Yang lagi BESTNYA….kalau nak novel yang ada tandatangan RIN AHMAD & UMIE LIZA, order segera sebab special untuk 300 terawal je tau…cepat order sekarang!!
Jangan lupa dapatkan segera Kombo Mac ini!Pembelian dengan harga kombo yang sangat jimat ini hanya boleh didapati dengan pembelian online bersama KN sahaja. Jadi, dapatkan segera sebelum kehabisan stok. Semoga terhibur dan selamat membaca!
PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA SELURUH MALAYSIA!DAPATKAN SEKARANG!


Terima Kasih

Eshaal Nama Baby Girl Akim Ahmad & Stacy Anam

Asha Lya | Februari 19, 2017 | 2Komen | >
Assalamualaikum





Pasangan penyanyi Akim Ahmad dan Stacy Anam memilih nama Eshaal untuk diberikan kepada puteri sulung mereka.

Membuat pengumuman menerusi laman Instagram Akim, penyanyi tersebut memuatnaik sekeping gambar yang tertera tulisan tangan dengan kapsyen berbunyi ‘Eshaal binti Afiq Hakim’.

Akim dan Stacy selamat menerima kelahiran cahaya mata sulung mereka pada jam 5.17 petang Jumaat lalu.

Akim atau nama sebenarnya, Afiq Hakim Ahmad, 26, sah menjadi suami kepada Ummu Syaikhah Stacy Anam, 27, di Hotel Shangri La Tanjung Aru, Kota Kinabalu, Sabah pada 5 Februari 2016.

Stacy dan Akim mempunyai seorang anak angkat bernama Bella yang kini berusia 5 tahun.

Teks oleh: Kamaruddin Razal
Foto: Instagram @akimahmad & @ryaniezmoments

Sumber: astro gempak


Terima Kasih

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign